vineri, 24 februarie 2017
Biscuiți vegani , fără gluten , cu puține grăsimi ( fără gluten , ouă , soia , zahăr adăugat )
Ingrediente
( 25 bucăți ) :
·
120
g de amestec făină Szafi Free pentru blat alb ( aici
) sau amestec făină Szafi Free pentru blat cu carob ( aici
)
·
40
g de amestec făină Szafi Free pentru chec cu fructe ( aici
)
·
Un
praf de sare himalaya ( aici
)
·
1
g de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
Coaja
unei lămâi
·
30
g de zeamă de lămâie ( în cazul în care facem biscuiți cu carob ajunge 10 g )
·
20
g de cremă de cocos ( aici
)
·
40
g de apă ( cu carob 60 g )
Biscuiți vegani fără gluten , cu budincă de ovăz cu cacao
Mod de preparare :
Amestecăm făinile cu coaja de lămâie .
Încălzim puțin apa , zeama de lămâie , crema de cocos și topim în ea
eritritul , bicarbonatul de sodiu , sarea .
Amestecăm ingredientele lichide cu cele uscate .
Pe o suprafață presărată cu făină , întindem aluatul . Îl tăiem cu forme
pentru biscuiți .
Așezăm biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 10 minute în cuptorul preîncălzit la 170 de grade .
Vor fi puțin moi , dar se întăresc când se răcesc .
Valoarea nutrițională
pe 100 g cu eritrit :
Valoare energetică : 209
kcal
Proteine : 4 g
Lipide : 3
g
Carbohidrați : 38 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu