miercuri, 8 martie 2017
Cornuri vegane , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați , cu puține grăsimi ( fără lapte , ouă , gluten , soia , drojdie )
Ingrediente
:
·
200
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
( aici )
·
30
g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducearea carbohidraților ( aici )
·
Un
praf de bicarbonat de sodiu ( aici )
·
3
g de sare himalaya ( aici )
·
20
g de oțet de mere
·
100
g de apă
·
+
6 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă pentru frământare
și întindere aluat
Ungere :
·
8
g de margarină de nucă de cocos ( sau 4 g de ulei de nucă de cocos )
Mod de preparare :
Ingredientele
uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate
împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu
făină și-l întindem într-un cerc cu diametrul de 43 cm . Tăiem din el 8
triunghiuri egale și îi rulăm .
Le așezăm pe
o tavă tapetată cu hârtie de copt , le ungem cu margarină de cocos .
Coacere :
Se coc 50 de minute în cuptorul preîncălzit
la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Valoarea nutrițională
pe bucată :
Valoare energetică : 97,6
kcal
Proteine : 2,5 g
Lipide : 1,1
g
Carbohidrați : 17,3 g
Valoarea nutrițională
pe 100 g :
Valoare energetică :
184,6 kcal
Proteine : 4,7 g
Lipide : 2,1 g
Carbohidrați : 32,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu