luni, 29 mai 2017
Brioșe paleo cu leurdă și șuncă ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
( 6 bucăți ) :
·
100
g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici
)
·
1
g de piper măcinat
·
100
g de șuncă de piept de pui ( rețetă
șuncă de casă )
·
40
g de leurdă mărunțit
·
4
ouă de mărimea M
·
20
g de zeamă de lămâie
Mod de preparare :
Spălăm leurda și o mărunțim .
Amestecăm făina cu piper și leurdă .
Într-un bol separat amestecăm ouăle cu zeama de lămâie .
Adăugăm amestecul de făină la ouă și le amestecăm .
Turnăm aluatul în forme pentru brioșe .
Coacere :
Se coc 35 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Valoarea nutrițională
pe bucată :
Valoare energetică :
108 kcal – cu fibre
Proteine : 8,8 g
Lipide : 4,4 g
Carbohidrați : 7 g
Valoarea nutrițională
pe 100 g :
Valoare energetică :
191 kcal – cu fibre
Proteine : 15,6 g
Lipide : 7,8 g
Carbohidrați : 12,4 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu