joi, 25 mai 2017
Cornete fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați ( paleo , fără lapte , soia , fără zahăr adăugat )
Ingrediente
:
·
35
g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu
conținut redus de carbohidrați ( aici )
·
44 g de albuș de ouă
·
+
12 g de amestec făină pentru frământare și întindere aluat
Mod de preparare :
Amestecăm eritritul cu făina și sare .
Într-un bol separat amestecăm uleiul cu albușul de ouă , apoi adăugăm
amestecul de făină și le lucrăm împreună .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l împărțim în 9
bucăți .
Din fiecare bucată întindem un cerc cu diametrul de 11 cm . Aluatul va fi
aproape transparent dar ușor de format .
Preîncălzim aparatul pentru waffe și prăjim fiecare foaie de aluat câte
18-20 de secunde .
După ce le scoatem din aparat , formăm din ele cornete și le punem în pahar
până ce se întăresc ( aproximativ 2 minute ) .
Valoarea nutrițională
pe bucată :
Valoare energetică :
38,8 kcal – cu fibre
Proteine : 1,1 g
Lipide : 2,3 g
Carbohidrați : 2,6 g
Valoarea nutrițională
pe 100 g :
Valoare energetică :
323,5 kcal – cu fibre
Proteine : 8,9 g
Lipide : 19,5 g
Carbohidrați : 21,3 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu