miercuri, 14 iunie 2017
File de pește , cu condimente verzi și cremă de cocos ( paleo , fără gluten , lapte )
Ingrediente
( 2 porții ) :
·
40
g de bază pentru sos pentru file de pește ( aici
)
·
600
g de file de pește
·
200
g de cremă de cocos ( aici )
·
10
g de zeamă de lămâie
Mod de preparare :
Amestecăm crema de cocos cu zeamă de lămâie și bază pentru sos.
Dăm peștele prin sos , astfel încât să fie acoperit de tot , le punem
într-o tavă , turnămpeste sosul rămas , să acopere fileurile de pește.
Se coc 20-25 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , fără capac
.
Observație :
Dacă vrem să preparăm mai multe porții , le așezăm în tavă atât de mare ,
încât să punem pește în maxim două nivele , și se coc cu 10 minute în plus .
Vegetarienii pot folosi în loc de pește legume prefierte , ex. cartofi, batată
, păstârnac , sau legume crude , ex. vinete , zucchini , morcovi , conopidă ,
broccoli , mazăre etc .
În cazul în care îl preparăm cu legume , este suficient doar 150 g de cremă
de cocos .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu