vineri, 18 august 2017
Pită paleo, fără gluten, cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte, soia, drojdie )
Ingrediente
aluat:
· 100 g de amestec făină Szafi Fitt pentru
pâine și patiserii , fără gluten și cu conținut redus de carbohidrați ( aici )
· 10 g de oțet de mere
· 1 ouă de mărimea M
· 100 g de apă
· + 6 g de amestec făină Szafi Fitt pentru
pâine și patiserii , pentru frământare aluat
Mod de
preparare :
Amestecăm ingredientele aluatului ( în afară de făină )
cu un tel, apoi adăugăm făina și frământăm aluatul . Aluatul va fii moale, dar
după odihnă va fi bună.
Îl lăsăm 10 minute la odihnă.
Între timp tapetăm o tavă cu hârtie de copt și
preîncălzim cuptorul la 200 de grade.
Pe o suprafață presărată cu făină frământăm aluatul și-l
împărțim în 2 bucăți. Formăm din fiecare bucată un cerc cu diametrul de 12
cm.
Le așezăm pe tavă și le ungem cu ulei de nucă de cocos.
Se coc
30 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.
Se
vede pe poză cât de mare se face.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu