vineri, 25 august 2017
Supă cremă de ceapă în pâine preparat din amestec făină pentru patiserii, cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte, soia, poate fi preparată și fără gluten )
Ingrediente:
·
O pâine
( preparat din 100 g de amestec făină pentru patiserii fără gluten: rețeta AICI
)
Ingrediente supă:
·
2
cepe albe
·
2
cepe roșii
·
2
căței de usturoi
·
1
lingură de făină de ovăz fără gluten ( aici
)
·
4
linguri de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
Sare
himalaya ( aici
)
·
Piper
·
Apă
·
1,5
dl de smântână ( sau cremă de cocos cu zeamă de lămâie-cremăde cocos )
·
La
servire putem adăuga cașcaval sau cașcaval vegetal
Mod de preparare:
Prăjim ceapa, apoi usturoiul în ulei de nucă de cocos.
Adăugă sare, piper după gust.
O îndensăm cu făină de ovăz, apoi turăm peste apă.
După ce se fierbe, adăugăm 1 pahar de smântână/cremă de cocos și-l turmixăm
până ce se face cremă.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu