miercuri, 16 august 2017
Terci de quinoa cu semințe de chia, cu gust de vanilie ( vegan, fără gluten, lapte, soia, fără zahăr adăugat )
Cu ajutorul bazei pentru terci de quinoa cu semințe de
chia putem prepara cu ușurință un mic dejun fără gluten,
vegan și foarte gustos!
chia putem prepara cu ușurință un mic dejun fără gluten,
vegan și foarte gustos!
Baza pentru terci
nu conține zahăr și îndulcitor, poate fi
îndulcit după dietă și gust!
îndulcit după dietă și gust!
Ingrediente ( 1 porție ):
·
1,5
dl de lapte de cocos
·
Aproximativ
3-4 g de îndulcitor de patru ori mai dulce ( aici
)
·
Fructe
proaspete , sau fructe uscate, semințe după gust și dietă
Mod de preparare:
Amestecăm baza pentru terci cu lapte
de cocos și îndulcitor, le punem pe foc, amestecând încontinuu, și le fierbem
până se îndensește.
Le servim cu fructe proaspete,
uscate sau semințe.
Valoarea nutrițională :
|
1 porție ( 175 g )
|
|
Valoare energetică :
|
156 kcal
|
|
Lipide :
|
5,66 g
|
|
Carbohidrați :
|
20,5 g
|
|
Fibre :
|
3,1 g
|
|
Proteine :
|
4,2 g
|
|
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu