miercuri, 13 septembrie 2017
Croissant Szafi Reform din amestec făină pentru pâine, fără gluten, cu conținut redus de carbohidrați
Croissant dulce Szafi Reform,
fără gluten,
cu conținut redus de carbohidrați
fără gluten,
cu conținut redus de carbohidrați
Ingrediente
aluat (8 bucăți):
· 200 g de
amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu conținut
redus de carbohidrați ( aici )
· 3 ouă de
mărimea M
· 4 albușuri de ouă
· 20 g de oțet de mere
· 70 g de apă
călduță
· + 5 g de
amestec făină pentru frământare și întindere aluat
Mod de preparare:
Pentru
umplutură am folosit 100 g de unt de arahide, 80 g de piure de mere fără zahăr,
5 g de făină de fibre de bambus, 6 g de îndulcitor de patru ori mai dulce. L-am
presărat cu amarant expandat.
Croissant Szafi Reform cu ciocolată,
piersici și „brânză” falsă
piersici și „brânză” falsă
Aluatul este preparat după această rețetă ( rețeta aici
), cu puțină sare, 1 linguriță de eritrit cu vanilie, 2 linguri de eritrit și
coaja unei lămâi.
Între straturile aluatului am pus 50 g de eritrit pudră și cremă de
cocos.
Umplutură: gem de caise și brânză paleo ( aici ), iar în croissantul celălalt 2 pătrățele de
ciocolată.
Croissant Szafi Reform, fără gluten
cu umplutură de mac/nuci
cu umplutură de mac/nuci
Aluatul este preparat după rețeta de croissant cu pizza ( aici
), în loc de sare cu 10 g de eritrit pudră ( aici
).
Umplutură cu mac:
·
80 g de cocomas ( aici
)
·
10 g de eritrit
·
50 g de mac măcinat
·
10 g de făină de fibre de bambus ( aici
)
·
5 g de coajă de lămâie
Umplutură cu nucă:
·
80 g de nucă
·
80 g de cocomas ( aici
)
·
10 g de eritrit
·
7 g de făină de fibre de bambus ( aici
)
·
5 g de coajă de lămâie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu