sâmbătă, 9 septembrie 2017
Napolitană cu ciocolată și alune, cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten, lapte, soia, fără zahăr adăugat )
Ingrediente :
· 35 g de
amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu conținut
redus de carbohidrați ( aici )
· 44 g de albuș
de ouă
· + 12 g de
amestec făină pentru frământare și întindere aluat
Mod de preparare :
Amestecăm eritritul cu făina și sare .
Într-un bol separat amestecăm uleiul cu albușul de ouă ,
apoi adăugăm amestecul de făină și le lucrăm împreună .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l întindem
în 6 foi.
Preîncălzim aparatul pentru waffe și prăjim fiecare foaie
de aluat câte 18-20 de secunde .
Vor fi moi, dr se întăresc.
Ingrediente
umplutură:
·
180
g de apă
·
60
g de ulei de nucă de cocos
·
Un
praf de sare
·
200
g de amestec făină Szafi Reform pentru prăjituri (aici)
·
60
g de alune
·
40
g de praf de budincă cu gust de ciocolată ( aici
)
·
1
linguriță de scorțișoară
·
Un
vârf de cuțit de vanilie măcinată
Mod de preparare:
Amestecăm apa cu sare și ulei de cocos, le fierbem și adăugăm ingredientele
uscate.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu