joi, 26 octombrie 2017
Prăjitură cu carob și budincă, vegan, cu puține grăsimi (fără glute, lapte, ouă, soia, fără zahăr adăugat)
Ingrediente (blat):
· 160
g de amestec făină Szafi Free pentru brioșe cu carob ( aici )
· 16
g de zeamă de lămâie
· 140
g de apă
· 1
g de spray de ulei
· Putem
adăuga 100 g de mere/zucchini răzuit, sau pentru cei care consumă lapte
iaurt/sau iaurt de cocos
Ingrediente
umplutură:
· Budincă
( după gust ), eu am folosit budincă cu gust de cremă de brânză
· Fructe
( opțional ), de exemplu vișine, piersici. Folosim compot sau fructe congelate,
strecurate bine. Am folosit afine și nucă de acaju
Mod
de preparare:
Preparăm budinca.
Amestecăm ingredientele
pentru blat și turnăm aluatul într-o tavă cu dimensiuni medii.
Cu ajutorul unei linguri,
picurăm budinca în aluat.
Presărăm petele de
budincă, cu semințe sau fructe ( opțional ).
Se coace 18 minute la 180
de grade, într-o tavă de 20x20cm.
Timpul de cocere se poate
schimba cu +/- 3-5 minute în funcție de mărimea tavei, de fructe și de cuptor.
Timpul de coacere este
mai mică dacă folosim tavă mai mare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu