miercuri, 28 februarie 2018
Eclere paleo, fără gluten, cu conți ut redus de carbohidrați
Ingrediente și mod de preparare (8-9 bucăți):
· 1
dl de apă
· 0,5
dl de lapte de cocos (sau lapte)
· 80
g de ulei de nucă de cocos (sau unt)
· Un
praf de sare himalaya (aici)
· 30
g de eritrit cu vanilie
Amestecăm ingredientele și
le fierbem într-o oală de teflon, apoi adăugăm:
· 20
g de amestec de fibre Szafi Reform (aici)
· 25
g de amestec făină Szafi Reform pentru prăjituri (aici)
· 55
g de făină de migdale (aici)
Îl punem înapoi pe foc
mic și-l fierbem 3-4 minute amestecând în continuu.
Lăsăm aluatul să se
răcească puțin, apoi adăugăm 3 ouă, una câte una, și le amestecăm cu robot de
bucătărie, câte 2-3 minute.
Cu ajutorul unei poș de
ornat, formăm batoane de 10 cm. Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la
170 de grade.
Vor ieși 8-9 eclere.
Le-am umplut cu budincă
de vanilie/ciocolată, preparată după descrierea de pe pachet. (vanilie/ciocolată)
Le-am uns cu ciocolată
paleo topită.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu