marți, 13 martie 2018
Sandwich cald Szafi Free, vegan, din amestec făină pentru langoș (fără gluten, lapte, ouă, soia)
Ingrediente (4 bucăți, 180 de g):
· 100
g de amestec făină Szafi Free pentru langoș (aici)
· 15
g de zeamă de lămâie
· 75
g de apă călduță
· +6
g de amestec făină pentru langoș, pentru frământare aluat
Umplutură 1:
· 20
g de cașcaval vegetal (răzuit)
· 15
g de ruccola, sau ceapă roșie (feliată)
Umplutură 2:
· 60
g de năut fiert
· 5
g de bază Szafi Reform petru sos indian (aici)
· 4
g de drojdie de bere (opțional)
· 5
g de apă
· 15
g de praz
Sau
altă umplutură.
Mod de preparare:
Amestecăm
ingredientele lichide, apoi adăugăm făina și frământăm aluatul.
Lăsăm
aluatul 10 minute la odihnă.
Între
timp pregătimp sandwichmaker-ul și umplurura.
Pe
o suprafață presărată cu făină, întindem aluatul într-o foaie cu grosimea de 0,5
g cm.
Tăiem
din foaie forme pentru 4 sandwichuri.
Punem
2 foi de aluat în sandwichmaker, punem peste umplutura, și-l acoperim cu încă 2
foi. Apăsăm puțin marginile, să nu iasă cașcavalul.
Le
coacem 10 minute.
Valoarea nutrițională pe buctă fără umplutură:
Valoare energetică : 87,4 kcal
Proteine : 2,4 g
Lipide : 0,4 g
Carbohidrați : 16,8 g
Valoarea nutrițională pe 100 g fără umplutură:
Valoare energetică : 196,3 kcal
Proteine : 5,4 g
Lipide : 0,8 g
Carbohidrați : 37,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu