tartă cu gem Szafi Free |
Tartă cu gem/mac cu nivel redus de carbohidrați și grăsimi Szafi Free
Fără gluten, lapte, ouă, drojdie, Vegan
Ingrediente (pentru 6 bucăți):
- 100 g amestec de făină pentru pâine alba pufoasă Szafi Free (poate fi înlocuit cu amestec de făină pentru aluaturi nedospite Szafi Free Express)
- 45 g amestec de făină pentru pâine și patiserii cu nivel redus de carbohidrați Szafi Reform
- coaja rasă de la o jumătate de lămâie
- 45 g eritrit pudră Szafi Reform
- 2 g sare de Himalaya
- 20 g oțet din mere
- 170 g apă călâie
Umplutură:
Ungere:
tartă cu gem Szafi Free |
Preparare:
Am pus oțetul din mere, sarea, apa și coaja de lămâie într-un vas, am adăugat eritritul pudră, l-am amestecat un pic, după care am adăugat amestecurile de făină și l-am frământat cu mâna.
Am lăsat aluatul să se odihnească 15 minute, după care l-am mai frământat și pe o surafață presărată cu un pic de amestec de făină. Aluatul, dealtfel are o textură foarte bună, ușor de lucrat și de întins și miros plăcut!
l-am întins în formă dreptunghiulară, l-am tăiat în 6 și le-am umplut cu gem. După ce le-am așezat în forma căptușită cu hârtie pentru copt, le-am uns cu gemul de caise.
Coacere:
La 190 °C timp de 45-50 de minute. (la foc jos-sus)
Szafi Free gluténmentes, szénhidrátcsökkentett lekváros bukta
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu