Ruladă cu cacao Vegan fără gluten Szafi Free
Ruladă cu cacao Vegan fără gluten Szafi Free |
„Poate” fi cu blat subțire, cu umplutură extragroasă, respectiv, cum se face ruladă cu cacao fără ouă!
Rețeta ruladei cu „brânză”, cocos și castane Vegan
Ingrediente (pentru o tavă de 32×25 cm):
- 80 g praf de budincă de ovăz cu cacao Szafi Free
- 160 g lapte de cocos
- un praf de sare Himalaya
- un vârf mare de cuțit din noul îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform
Preparare:
Ingredientele blatului se amestecă cu un tel, după care turnăm aluatul într-o tavă care nu se lipește, suflată cu spray de ulei de nucă de cocos, și-l coacem la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 8 minute. Vom obține un blat subțire, ușor crăpat la suprafață.
Peste aluat întidem crema (în tavă), și îl rulăm în tavă (pornind pe latura mai îngustă), suflăm rulada cu șprayul de ulei și înapoi la cuptor pentru încă 30 de minute.
Umplutură vegetală cu brâznă (ruladă dots):
(cca. 80% din cremă a intrat în ruladă, dacă pun mai mult, crapă blatul! Restul am mâncat-o.)
Ingrediente:
- 120 g amestec de făină pentru prăjituri Szafi Reform
- 3 linguri de zeamă de lămâie (20 g)
- coajă de lămâie Bio
- 20 g stafide negre Szafi Reform
- 1 linguriță de esență de vanilie
- 1 linguriță de îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform
- 120 g smântână de ovăz
Ruladă cu „brânză„ fără gluten Szafi Free
umplutură cu castane (ruladă de castane):
Ingrediente:
- 200 g castane fierte date prin mașina de tocat
- 100 g gem de caise Szafi Free
- 20 g stafide (poate fi orice alt fruct deshidratat)
- 1 lingură de esenta de rom
- 15 g griș de ovăz fără gluten Szafi Free
- îmdulcitor după gust
- 1 coajă rasă de la o lămâie
Ruladă cu castane fără gluten Szafi Free
umplutură cu cocos (ruladă bounty):
Ingrediente:
- 50 g de amestec de făină pentru prăjituri Szafi Reform
- 120 g lapte de cocos fierbinte
- 50 g nucă de cocos ras Szafi Reform
- 10 g îndulcitor de 4 ori mai dulce Szafi Reform
Ruladă cu cocos fără gluten Szafi Free
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu