sâmbătă, 23 aprilie 2016
Ciocolată de casă paleo , vegană , fără zahăr
Ingrediente :
·
0,5-0,7
dl de apă
Mod de preparare :
Punem apa și înlocuitorul de zahăr într-un vas mai mic pe foc și amestecăm până se topește complet
îndulcitorul . La siropul obținut , adăugăm cele două tipuri de ulei de nucă de
cocos . După ce se topește și uleiul , luăm vasul de pe foc și-l punem pe un
vas mai mare , în care am încălzit deja 1 dl de apă ( pentru a face baie de
aburi ) . Adăugăm pudra de cacao și amestecăm aproximativ 30 de secunde , apoi
îl luăm de pe foc . Putem să adăugăm
fructe uscate sau scorțișoară . Turnăm ciocolata
în forme de silicon și lăsăm să se răcească .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu