luni, 25 aprilie 2016
Prăjitură de Paști , în formă de ouă , dietetică , paleo - vegană ( fără gluten, lapte , zahăr )
·
Fără
gluten
·
Fără
lactoză
·
Fără
soia
·
Fără
ouă
·
Cu
conținut redus de carbohidrați
·
Paleo
·
Vegan
·
Poate
fi consumat de diabetici și de cei care vor să slăbească
Ingrediente :
·
65
g de apă
·
5
g de oțet de mere
·
40
g de nucă măcinată
Mod de preparare :
Ingredientele , în afară de nucă și uleiul de nucă de
cocos , se pun într-un vas cu fundul mai
gros la fiert. După ce fierbe, punem focul pe un nivel mai mic . Amestecăm din
când în când .
După 18 minute începe să prindă o culoare aurie . Dacă
începe să se simtă mirosul de caramel mai lăsăm 3-4 minute pe foc , având grijă să nu se ardă
!
După ce-l dăm jos de pe foc , adăugăm nuca și uleiul de
nucă de cocos . Lăsăm 12 minute să se răcească și-l punem în formă de ouă din silicon . Se
întărește după 15 minute . Punem ouăle în frigider timp de jumate de oră .
Din această cantitate mi-au ieșit 6 jumătăți de ouă .
Valoarea nutrițională pe bucăți :
Valoare energetică : 75,5 kcal
Proteine : 0,7 g
Lipide : 7 g
Carbohidrați : 3,4 g
Jumătățile
de ouă pot fi lipite cu cremă , după preferințe .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu