vineri, 29 aprilie 2016
Pui cu broccoli , usturoi și frișcă falsă ( dietetic , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
1
kg de file de piept de pui
·
½
kg broccoli
·
3
pahare de iaurt natural ( cei care au intoleranță la lactoză pot folosi cremă
de nucă de cocos + 1-2 linguri de suc de lămâie )
·
Puțină
lapte ( nu e necesar )
·
Cremă
de usturoi
·
Piper
·
Sare
·
Cașcaval
( cașcaval fără lactoză , sau cașcaval paleo )
Amestecăm iaurtul cu condimentele și cu laptele , apoi îl punem deoparte
până când preparăm celelalte igrediente .
Tăiem broccoli-ul de sub flori și îl fierbem în apă sărată . Între timp
tăiem pieptul de pui în fâșii / cubulețe și-l punem într-un vas yena și adăugăm
broccoli-ul fiert .
Turnăm peste sosul de iaurt , apoi presărăm cu cașcaval . Îl coacem o oră
la 150 de grade în cuptor cu convecție .
Se poate consuma cu paste dietetice sau orez brun .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu