vineri, 29 aprilie 2016

Pui cu broccoli , usturoi și frișcă falsă ( dietetic , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați )




          Ingrediente :
·       1 kg de file de piept de pui
·       ½ kg broccoli
·       3 pahare de iaurt natural ( cei care au intoleranță la lactoză pot folosi cremă de nucă de cocos + 1-2 linguri de suc de lămâie )
·       Puțină lapte ( nu e necesar )
·       Cremă de usturoi
·       Piper
·       Sare
·       Cașcaval ( cașcaval fără lactoză , sau cașcaval paleo )

Amestecăm iaurtul cu condimentele și cu laptele , apoi îl punem deoparte până când preparăm celelalte igrediente .
Tăiem broccoli-ul de sub flori și îl fierbem în apă sărată . Între timp tăiem pieptul de pui în fâșii / cubulețe și-l punem într-un vas yena și adăugăm broccoli-ul fiert .
Turnăm peste sosul de iaurt , apoi presărăm cu cașcaval . Îl coacem o oră la 150 de grade în cuptor cu convecție .

Se poate consuma cu paste dietetice sau orez brun .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu