joi, 23 iunie 2016
Bile de ovăz ( fără lapte , zahăr )
Ingrediente
( 8 bile ) :
·
100
g de fulgi de ovăz măcinat sau făină de ovăz
·
3-4
g de zahăr de mesteacăn
·
1dl
de apă fierbinte
·
Rom
sau aromă de rom după gust
·
8
buc de vișine
Mod de preparare :
Măcinăm fulgii de ovăz în râșnița de cafea .
Amestecăm făina obținută din fulgi de ovăz cu zahăr de mestacăn , pudră de
cacao , rom , gem și apă .
Punem aluatul în frigider aproximativ 2 ore .
Îl împărțim în 8 bucăți egale . Luăm o parte din aluat , punem în mijloc vișina și modelăm cu mâinile
umede o bilă . Dăm bilele prin nucă de cocos ras .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu