joi, 23 iunie 2016
Pogăcele paleo cu cremă de cașcaval fals ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
și mod de preparare ” cremă de brânză ” :
·
4
g de suc de lămâie bio
·
1,5
g de sare
·
70
g de apă
Amestecăm făina cu apa , apoi adăugăm sare și suc de lămâie .
Îl punem pe foc mic până se îngroașă. După ce-l luăm de pe foc adăugăm
uleiul de nucă de cocos .
Ingrediente și mod de preparare
aluat :
·
4
g de sare ( după gust )
·
1,5
g de bicarbonat de sodiu
·
3
ouă
·
100
g de apă
·
80
g de cremă de brânză falsă
Amestecăm ingredientele uscate și lichide în boluri separate , apoi le frământăm împreună .
Lăsăm 5 minute la odihnă aluatul .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus și-l
întindem într-o foaie de grosime de 1,5
cm .
Îl tăiem cu o formă pentru tăiat pogăcele de 4,5 cm lățime și cu un cuțit
crestăm pogăcelele . Vor ieși aproximativ 20 de bucăți .
Coacere :
Se coc 38 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 33,4 kcal
Proteine : 1,3 g
Lipide
: 2,5 g
Carbohidrați : 1,7 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu