marți, 21 iunie 2016

Mâncare de fasole verde ( fără gluten , lapte )




Rețetă

         Pasul 1 : Spălăm fasolea și-l rupem în bucăți ( 600-700 g )

Pasul 2 : Prăjim 2 cepe albe mai mici în ulei de nucă de cocos ( aici ) , adăugăm usturoi ( după gust ) , boia , apoi adăugăm fasolea și-l amestecăm . După câteva minute adăugăm apă să le acopere .

Pasul 3 : Adăugăm condimente : piper , sare , tarhon și-l fierbem până se înmoaie fasolea . Când este fiert,  adăugăm mărar și pătrunjel proaspăt .


Pasul 4 : Scoatem cu 2 polonice din fasolea fiartă și puțin din zeamă .  Tumixăm împreună cu o cutie de iaurt fără lactoză ( sau fără lapte : cremă de nucă de cocos ( aici ) + zeamă de lămâie ) și 2 linguri de făină de tapioca ( aici ) ,apoi  îl turnăm înapoi și-l amestecăm până când începe să fiarbă din nou . Va fi cremos și gustos !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu