marți, 21 iunie 2016
Mâncare de fasole verde ( fără gluten , lapte )
Rețetă
Pasul
1 : Spălăm fasolea și-l rupem în bucăți ( 600-700 g )
Pasul 2 : Prăjim 2 cepe albe mai mici în ulei de nucă de cocos ( aici )
, adăugăm usturoi ( după gust ) , boia , apoi adăugăm fasolea și-l amestecăm .
După câteva minute adăugăm apă să le acopere .
Pasul 3 : Adăugăm condimente : piper , sare , tarhon și-l fierbem
până se înmoaie fasolea . Când este fiert, adăugăm mărar și pătrunjel proaspăt .
Pasul 4 : Scoatem cu 2 polonice din fasolea fiartă și puțin din
zeamă . Tumixăm împreună cu o cutie de
iaurt fără lactoză ( sau fără lapte : cremă de nucă de cocos ( aici )
+ zeamă de lămâie ) și 2 linguri de făină de tapioca ( aici )
,apoi îl turnăm înapoi și-l amestecăm
până când începe să fiarbă din nou . Va fi cremos și gustos !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu