luni, 27 iunie 2016
Prăjitură paleo light cu cremă de brânză falsă ( fără gluten , fără lapte , fără zahăr , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
aluat :
·
1
g de sare
·
3
gălbenușuri de ouă
·
250
g de apă călduță
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
După 10 minute de odihnă , frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu
făină de bambus , apoi îl împărțim în 3 bucăți egale .
Întindem din fiecare bucată o foaie de mărime de 31*17 cm și o punem într-o
tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc foile 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Ingrediente cremă :
·
1
pachet de praf de budincă cu gust de cremă de brânză ( aici )
·
50
g de eritrit
·
20
g de eritrit cu vanilie
·
Un
praf de sare Himalaya roz
·
Coaja
unei lămâi
·
Zeama
unei jumătăți de lămâie
·
12
g de gelatină
·
50
g de apă
·
300
g de lapte de nucă de cocos
Mod de preparare :
Fierbem apa și topim gelatina în ea .
Preparăm budinca după instrucțiunile de pe ambalaj , apoi adăugăm gelatina
topită .
Turmixăm budinca împreună cu celelalte ingrediente , până când obținem
cremă .
Lăsăm crema în frigider până se întărește un pic .
Asamblare :
Umplem foile cu cremă , deasupra presărăm cu eritrit pudră .
Lăsăm prăjitura în frigider peste noapte , apoi o tăiem în 16 bucăți .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 37 kcal
Proteine : 3,1 g
Lipide : 1,7 g
Carbohidrați : 2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu