luni, 13 iunie 2016
Tort paleo cu iaurt de căpșuni și ciocolată albă ( fără gluten , lapte , zahăr )
Am preparat o porție de bomboane cu
marțipan ( rețeta aici ) , cu o singură diferență : am folosit doar cca. 22,5 g
de unt de cacao și am completat cu ulei de nucă de cocos .
Partea
cu căpșuni :
·
200
g de căpșuni
·
5
g de gelatină
·
Îndulcitor
după gust
·
1
dl de lapte de nucă de cocos
Mod de preparare :
După ce preparăm ciocolata , o turnăm în forme și o punem în congelator .
Spălăm căpșunii . Topim gelatina în laptele de cocos cald .
Fierbem crema de cocos cu îndulcitorul , adăugăm căpșunii turmixați , și fierbem în continuare .
Adăugăm laptele de cocos cu gelatina și-l amestecăm cu un tel .
Când se răcește îl turnăm peste ciocolată și-l punem înapoi în congelator .
Apoi ( cca. peste o oră ) scoatem
tortul din congelator și-l punem în frigider până când îl servim .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu