joi, 21 iulie 2016
Brioșe și blat Szafi Free cu pudră de roșcove , cu puține calorii ( HCLF vegan , fără gluten , lapte , ouă , zahăr )
Fără gluten , lapte , ouă , soia ,
porumb-cartofi-orez , ulei , semințe și făină de semințe , cacao , zahăr , praf
de copt , și făină de nucă de cocos
Conține carbohidrați cu absorbție lentă ,
recomand pentru micul dejun pentru cei care vor să slăbească !
Valoarea IG la 100 g de blat ( cu eritrit )
: 32
Rețetă ( un tort de 18
cm sau 12 brioșe ) :
Ingrediente :
·
170 g de apă călduță
·
25 g de zeamă de lămâie
·
Pentru brioșe adăugăm aprox. 250 g de vișine /
zmeură / căpșuni / cireșe / etc . fără sâmburi , presate
Mod de preparare :
Preîncălzim cuptorul și suflăm forma
de tort cu ulei .
Amestecăm apa , cu zeama de lămâie
și cu eritrit pudră .
Adăugăm amestecul de făină și- l
amestecăm cu un tel , până ce obținem o cremă densă .
Dacă preparăm brioșe sau blat cu
fructe , adăugăm fructele .
Se coace 25 de minute în cuptorul
preîncălzit la 180 de grade . ( În cazul brioșelor : se coc 18-20 de minute ) .
După ce se răcește blatul , îl tăiem
în două și-l umplem cu cremă de tort .
Observație :
70 de grame de eritrit pudră poate
fi înlocuit cu 50 de grame de zahăr pudră .
Ca să rămână brioșele proaspete ,
trebuie să le ținem în pungă , sau în cutie la temperatura camerei .
Valoarea nutrițională :
|
100 g de blat *
|
Valoare energetică :
|
179 kcal
|
Lipide :
|
0,6 g
|
Carbohidrați :
|
37,1 g
|
Fibre :
|
5,2 g
|
Proteine :
|
3,8 g
|
Sare :
|
0,1 g
|
*fără fructe și cremă , preparat
după rețeta de sus , cu eritrit pudră
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu