joi, 18 august 2016
Chiflă paleo cu zucchini și ceapă , cu conținut redus de carbohidrați ( paleo light , fără gluten , lapte , drojdie )
Ingrediente
:
·
75
g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici
)
·
12
g de făină de fibre de bambus ( aici
)
·
20
g de lapte praf de cocos ( aici
)
·
3
g de bicarbonat de sodiu ( aici )
·
3
g de sare Himalaya ( aici )
·
1,5
g de usturoi granulat
·
2
g de ceapă pudră
·
3
ouă de mărimea M
·
100
g de zucchini
·
60
g de apă la temperatura camerei
Mod de preparare :
Răzuim zucchini-ul pe răzătoare mică .
Ingredientele
uscate și lichide ( în acest bol adăugăm zucchini ) se vor amesteca în boluri separate , apoi vor
fi lucrate împreună .
Lăsăm
aluatul 5 minute la odihnă .
Frământăm
aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus și-l împărțim în 6
părți egale . Formăm din ele chifle cu diametrul de aproximativ 8 cm .
Le
așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu albuș de ouă .
Coacere :
Se
coc 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 25 de
minute la 190 de grade .
Le
consumăm după ce se răcesc .
Valoare nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 68 de calorii
Proteine
: 3,8 g
Lipide : 4 g
Carbohidrați : 3 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu