vineri, 19 august 2016
Tort jerbo Szafi Free , vegan , cu conținut redus de grăsimi ( fără gluten , lapte , ouă , zahăr , soia )
Ingrediente :
Blat :
·
O porție
de blat alb vegan , fără gluten , ulei ( rețeta aici
)
Cremă :
·
Gem
fără zahăr ( am folosit gem de măceșe , dar este foarte gustos și cu cem de
prune , afine , caise etc. ) după gust
·
Nucă
măcinată după gust
·
Blat
sfărâmat
Toping de ciocolată fără ulei :
·
25
g de cacao pudră ( aici
)
·
25
g de eritrit pudră ( aici
)
·
30g
de apă
Mod de preparare :
Preparăm blatul , apoi îl tăiem în două , astfel încât tăiem din mijloc
o felie subțire .
Sfărâmăm felia de tort și o amestecăm cu gemul și cu nuca
( să fie gemul mai dens ) .
Umplem tortul cu gem ,
apoi turnăm peste topingul de ciocolată .
Îl punem în frigider
pentru câteva ore .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu