duminică, 11 septembrie 2016
Melc cu cacao Szafi Free , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați ( vegan , fără lapte , ouă , semințe , soia )
Este ușor de preparat , nu trebuie lăsat la dospit ,
oricine poate prepara acest melc cu cacao !
Acest melc este vegan , cu conținut redus de carbohidrați ,
cu puține calorii și grăsimi , fără gluten , lapte , ouă ,
zahăr adăugat , drojdie , soia , cartofi , porumb ,
orez , semințe !
Ingrediente ( 17 bucăți ) :
·
305 g de apă călduță
·
45 g de zeamă de lămâie
·
1 g de sare himalaya ( aici
)
·
2 linguri de eritrit ( aici
)
·
270 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de
casă cu coaja crocantă ( aici
)
·
Coajă de lămâie ( opțional )
Umplutură :
·
40 g de cacao pudră ( aici
) , amestecat cu eritrit
Mod de preparare :
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade
.
Amestecăm apa cu zeama de lămâie ,
sare , eritrit și făină . Frământăm aluatul , apoi îl lăsăm 15 minute la odihnă
.
Frământăm aluatul pe o suprafață
presărată cu făină , apoi îl întindem într-o foaie dreptunghiulară , cu
grosimea de 4 mm și-l ungem cu ulei de nucă de cocos ( 2 grame )( aici
) .
Presărăm cu amestecul de cacao cu
eritrit și-l rulăm din latura mai
lată .
Tăiem ruloul în bucăți de 2-3 cm ,
apoi le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Se coc 40 de minute în cuptorul
preîncălzit la 180 de grade .
După ce se răcesc , le presărăm cu
eritrit pudră ( aici
) .
Valoarea nutrițională pe bucată ( aproximativ
40 g ) :
Valoare energetică : 55,8 kcal
Proteine : 1,65 g
Lipide : 0,58 g
Carbohidrați : 10,5 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu