joi, 8 septembrie 2016
Pogăcele paleo cu zucchini ( fără gluten , lapte , drojdie , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
100
g de amestec făină Szafi Fitt pentru patiserii sărate (aici
)
·
20
g făină de fibre bambus ( aici
)
·
2
g de sare Himalaya ( aici
)
·
2
gălbenușuri de ouă
·
150
g de zucchini răzuit
·
50
g de cremă de cocos ( aici
)
·
½ albuș
de ouă ( pentru ungerea pogăcelelor )
Mod de preparare :
Curățăm zucchini-ul și-l răzuim pe răzătoare mică .
Adăugăm gălbenușurile , sarea și crema de cocos .
Într-un bol separat amestecăm făinile , apoi îl adăugăm la amestecul de
zucchini și-l frământăm .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă , apoi , pe o suprafață presărată cu făină
, îl întindem într-o foaie cu grosimea de 1,5 cm .
Tăiem , cu ajutorul unei forme de pogăcele de 3,5 cm , în 14 bucăți.
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu albuș de
ouă .
Coacere :
Se coc 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 190 de grade .
Valoare nutrițională pe
bucată :
Valoare energetică : 41,8
de calorii
Proteine : 1,7 g
Lipide : 2,4 g
Carbohidrați : 3,5 g
Valoare nutrițională pe
100 g :
Valoare energetică :
206,5 de calorii
Proteine : 8,4 g
Lipide : 11,5 g
Carbohidrați : 17,2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu