joi, 8 septembrie 2016
Sărățele cu cașcaval ( fără gluten , lapte , ouă , soia )
Vegan , fără gluten , lapte ,
ouă , soia , porumb ,
cartofi , orez , drojdie !
Ingrediente
:
·
150
g de amestec făină Szafi Free pentru găluște ( aici
)
·
1
g de sare afumată ( opțional )
·
2
g de sare Himalaya ( aici
)
·
1
g de chimen măcinat
·
6
g de drojdie de bere ( opțional )
·
40
g de cașcaval vegan ( răzuit )
·
25
g de cremă de cocos ( aici
)
·
25
g de zeamă de lămâie
·
60
g de apă la temperatura camerei
·
30
g de cașcaval vegan ( răzuit, pentru presărarea sărățelelor )
·
10
g de cremă de cocos sau ulei de nucă de cocos ( aici
)
Mod de preparare :
Amestecăm în boluri separate ingredientele uscate și cele lichide
( cașcavalul se amestecă cu făina ) , apoi le lucrăm împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă , apoi îl întindem într-o foaie cu
grosimea de 8 mm .
Îl tăiem în 14 bucăți de 10 x 2 cm .
Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu ulei și le presărăm cu cașcaval .
Coacere :
Se coc 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Valoare nutrițională pe
bucată :
Valoare energetică : 54,6
de calorii
Proteine : 1,1 g
Lipide : 1,8 g
Carbohidrați : 8,5 g
Valoare nutrițională pe 100
g :
Valoare energetică : 290
de calorii
Proteine : 5,9 g
Lipide : 8,9 g
Carbohidrați : 44,7 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu