miercuri, 21 septembrie 2016
Năut indian – Chana masala vegană ( fără gluten , lapte , ouă , soia , carne )
Masala de năut indian cu tortilla ( prânz fără carne )
Ingrediente
( 3 porții ) :
·
800
g de năut fiert
·
1
lingură de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
80
g de bază pentru sos indian de vis Szafi Fitt ( aici
)
·
140
g de pastă de tomate
·
150
g de cremă de cocos ( aici
)
·
3
dl de apă
Mod de preparare :
Punem la încins uleiul de nucă de cocos într-o tigaie .
Între timp amestecăm baza de sos indian cu crema de cocos , sosul de tomate
și apa .
După ce s-a încins uleiul , turnăm în tigaie năutul fiert și sosul .
Se fierbem 15 minute amestecând din când în când .
Rețetă tortilla :
·
100
g de amestec făină Szafi Free pentru clătite ( aici
)
·
250
g de apă
·
Un
praf de sare
Amestecăm ingredientele , lăsăm aluatul 2-3 minute la odihnă , apoi le
prăjim .
Le prăjim mai mult decât clătitele normale , ca să obținem tortilla mai
crocantă .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu