vineri, 16 septembrie 2016
Paste de casă fără gluten și ouă ( vegan , cu carbohidrați cu absorbție lentă )
Poate fi consumat de cei care au :
intoleranță la gluten ,
lapte , ouă , drojdie
, soia , porumb , cartofi ,
orez , semințe , făină de semințe și
vegani !
Ingrediente ( 2 porții ) :
· 140 g de amestec făină Szafi Free pentru
găluște ( aici )
· 1,5 g de sare Himalaya ( aici )
· 80 g apă
Mod de preparare :
Frământăm
ingredientele , apoi lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Întindem și
tăiem aluatul cu mașină de făcut paste .
Nu trebuie să
adăugăm făină , deoarece nu se lipește .
Fierbem 1
minut în apă sărată .
Spălăm
pastele cu apă rece .
Pastele pot
fi lăsate la uscat .
Timplud de
fierbere în cazul pastelor uscate crește la 7-9 minute , amestecând din când în
când .
Valoarea nutrițională ( 150 g ) :
Valoare energetică : 229 kcal
Proteine : 5,8 g
Lipide : 1 g
Carbohidrați : 45,6 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu