miercuri, 5 octombrie 2016
Biscuiți sărați , crocanți , paleo-vegani , cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten , lapte , ouă )
Ingrediente
( 80 de bucăți de biscuiți mici ) :
·
100
g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici
)
·
20
g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici
)
·
1
g de sare himalaya ( aici
)
·
1
g de fenicul măcinat
·
40
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
10
g de oțet de mere sau zeamă de lămâie
·
120
g de apă
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate ,
apoi vor fi lucrate împreună .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus .
Îl întindem într-o foaie cu grosimea de 3 mm și o tăiem cu ajutorul unei
forme pentru pogăcele de 3,5 cm .
Frământăm aluatul rămas , îl întindem și îl tăiem .
Vor ieși 80 de biscuiți .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 22 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 8,3 kcal
Proteine : 0,3 g
Lipide : 0,6 g
Carbohidrați : 0,6 g
Valoarea nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 380 kcal
Proteine :11,4 g
Lipide : 26,3 g
Carbohidrați : 24,2 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu