miercuri, 5 octombrie 2016

Biscuiți sărați , crocanți , paleo-vegani , cu conținut redus de carbohidrați ( fără gluten , lapte , ouă )





          Ingrediente ( 80 de bucăți de biscuiți mici ) :

·       100 g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici )
·       20 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților ( aici )
·       1 g de sare himalaya ( aici )
·       1 g de fenicul măcinat
·       40 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       10 g de oțet de mere sau zeamă de lămâie
·       120 g de apă

Mod de preparare :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus .
Îl întindem într-o foaie cu grosimea de 3 mm și o tăiem cu ajutorul unei forme pentru pogăcele de 3,5 cm .
Frământăm aluatul rămas , îl întindem și îl tăiem .
Vor ieși 80 de biscuiți .
Le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .

Coacere :

Se coc 22 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .

Valoarea nutrițională pe bucată :


Valoare energetică : 8,3 kcal
Proteine : 0,3 g
Lipide : 0,6 g
Carbohidrați : 0,6 g

Valoarea nutrițională pe 100 g :


Valoare energetică : 380 kcal
Proteine :11,4 g
Lipide : 26,3 g
Carbohidrați : 24,2 g


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu