miercuri, 5 octombrie 2016
Corn Szafi Free în două culori ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , drojdie , cu conținut redus de lipide )
Ingrediente
aluat alb și mod de preparare :
·
140
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici
)
·
15
g de îndulcitor Szafi Fitt de 4 ori mai dulce ( aici
)
·
Un
praf de sare himalaya ( aici
)
·
Un
vârf de cuțit de pudră de vanilie ( aici
)
·
9
g de coajă de lămâie
·
20
g de zeamă de lămâie
·
140
g de apă călduță
Amestecăm ingredientele uscate , apoi adăugăm zeama de lămâie , apa și-l frământăm
.
Lăsăm aluatul la odihnă .
Ingrediente aluat cu roșcove și
mod de preparare :
·
120
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici
)
·
20
g de pudră de roșcove ( aici
)
·
15
g de îndulcitor Szafi Fitt de 4 ori mai dulce ( aici
)
·
Un
praf de sare himalaya ( aici
)
·
Un
vârf de cuțit de pudră de vanilie ( aici
)
·
9
g de coajă de lămâie
·
20
g de zeamă de lămâie
·
140
g de apă călduță
Amestecăm ingredientele uscate , apoi adăugăm zeama de lămâie , apa și-l frământăm
.
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Frământăm aluaturile pe o suprafață presărată cu făină și le întindem în
cercuri cu diametrul de 34 cm .
Așezăm blatul cu pudră de roșcove peste blatul alb și o tăiem în 12 felii .
Rulăm cornuri din ele .
Așezăm cornurile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le suflăm cu
ulei .
Coacere :
Se coc 10 minute în cuptorul preâncălzit la 200 de grade , apoi încă 22 de
minute la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 73,65 kcal
Proteine : 1,7375 g
Lipide : 0,28 g
Carbohidrați : 14,4 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu