luni, 31 octombrie 2016
Nudli cu zucchini și mac , paleo ( fără gluten , lapte , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
50
g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carohidraților
( aici )
( aici )
·
25
g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici
)
·
2
g de sare Himalaya ( aici
)
·
2
ouă
·
150
g de zucchini ( răzuit )
·
5
g de amestec făină Szafi Fitt de fibre de bambus ( aici
)
·
20
g de mac măcinat
·
Eritrit
pudră după gust ( aici
)
Mod de preparare :
Curățăm zucchini-ul , îl răzuim pe răzătoare mică și-l amestecăm cu ouă .
Amestecăm făinile cu sarea și adăugăm zucchini-ul , frământăm aluatul și-l
lăsăm 5 minute la odihnă .
Îl frământăm pe o suprafață presărată cu făină de bambus și-l împărțim în 3
părți egale .
Din fiecare bucată preparăm un baton de 47 de cm și tăiem fiecare baton în
36 de bucăți .
Formăm din bucățele nudli .
Fierbere :
Fierbem 1,5 l de apă cu un praf de sare și punem nudli în ea .
Așteptăm să se ridice la suprafață , apoi lăsăm să se fiarbă încă
1 minut . Le spălăm cu apă rece .
1 minut . Le spălăm cu apă rece .
Le presărăm cu mac și eritrit pudră .
Valoare nutrițională pe porție ( 202
g fără eritrit pudră ) :
Valoare energetică : 167,4 de
calorii
Proteine : 11,2 g
Lipide : 8,9 g
Carbohidrați : 11,3 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu