joi, 3 noiembrie 2016
Blat alb Szafi Free cu puține grăsimi și cu îndulcitor de patru ori mai dulce ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , soia )
Ingrediente :
·
200 g de apă
·
30 g de zeamă de lămâie
Mod de preparare :
Preîncălzim
cuptorul la 180 de grade și suflăm forma de tort cu ulei .
Amestecăm apa , cu zeama de lămâie
și cu îndulcitor .
Adăugăm
amestecul de făină și- l amestecăm cu un tel , până ce obținem o cremă densă și
turnăm crema în forma de tort .
Se coace 19-21 de minute în cuptorul
preîncălzit la 180 de grade .
După
ce se răcește blatul , îl tăiem în două și-l umplem cu cremă de tort .
Valoare nutrițională
pe 100 g :
Valoare energetică : 227,4
de calorii
Proteine : 4,9 g
Lipide : 1,1 g
Carbohidrați : 38,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu