vineri, 28 octombrie 2016
Pâine cu banane vegană , fără gluten , cu puține grăsimi ( fără lapte , ouă , soia , zahăr adăugat )
Ingrediente
:
·
2
banane făcute piure
·
1
cm de ghimbir răzuit
·
60
g de lapte de cocos
·
11
g de zeamă de lămâie
·
50
g de eritrit ( aici
)
·
1
linguriță de praf de copt ( aici
)
·
60
g de apă călduță
·
220
g amestec făină Szafi Free pentru brioșe cu carob ( aici
)
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele ( în afară de făină ) , apoi adăugăm făina și le
amestecăm până ce obținem un aluat omogen .
Se coace la 200 de grade în cuptor cu convecție , până ce se face auriu .
Punem verifica cu o scobitoare dacă s-a copt și interiorul .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu