joi, 10 noiembrie 2016
Cornuri din amestec făină Szafi Free , cu drojdie ( vegan , fără gluten , lapte , ouă , soia , cu puține grăsimi )
Ingrediente :
·
270
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine de casă cu coaja crocantă ( aici
)
·
3-4
g de sare himalaya ( aici
)
·
50
g de zeamă de lămâie
·
290
g de apă
·
3g
de drojdie pudră
·
1
g de ulei de nucă de cocos ( pentru ungere ) ( aici
)
Mod de preparare :
Încălzim apa și zeama de lămâie .
Amestecăm făina cu drojdie , sare , apoi turnăm peste apa și zeama de
lămâie și frământăm aluatul .
Îl lăsăm 5 minute la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină , întindem aluatul într-un cerc cu
diametrul de 44 cm . Tăiem cercul în 8 felii și le rulăm .
Așezăm cornurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu ulei .
Încălzim cuptorul la 50 de grade și le lăsăm 30 de minute la dospit ( între
timp stingem cuptorul ) .
Se coc 50 de minute la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Valoare nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 111 de calorii
Proteine : 2,74 g
Lipide : 0,6 g
Carbohidrați : 21 g
Valoare nutrițională pe 100 g :
Valoare energetică : 205,3 de
calorii
Proteine : 5,8 g
Lipide : 1 g
Carbohidrați : 44,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu