miercuri, 30 noiembrie 2016
Minipizza paleo ( fără gluten , lapte , soia , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
Aluat
:
·
500
g de conopidă
·
5
ouă
·
2
căței de usturoi
·
Sare
, piper , oregano , busuioc
Sos :
·
O
ceapă albă tocată
·
2-3
usturoi tocați
·
2-3
dl de pastă de tomate
·
Sare
, piper , oregano , busuioc
Topping :
·
Rosii
·
Măsline
·
Ceapă
roșie
·
Ciuperci
·
Mozzarella
Mod
de preparare :
Punem conopida în tocător , îl amestecăm cu ouă , făină
de cocos și condimente .
Formăm cercuri de 6-8 cm cu ajutorul unei forme de
pogăcele și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie siliconată .
Se coc 10 minute la 180 de grade .
Între timp preparăm sosul : prăjim ceapa și usturoiul în
ulei de nucă de cocos , apoi le amestecăm cu pasta de tomate și condimentele .
Ungem cercurile cu sos și punem toppingul peste . Se coc
încă 5-8 minute .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu