marți, 27 decembrie 2016
Cheesecake japonez ( fără gluten , zahăr adăugat )
Ingrediente
:
·
8
ouă
·
500
g de cremă de cașcaval de 0,3 %
·
30
g de eritrit ( aici
)
·
50
g de amstec făină Szafi Fitt pentru prăjituri + aprox. 10-15 g în forma pentru
tort ( aici
)
·
2
lingurițe de esență de vanilie ( aici
)
Mod de preparare :
Împărțim ouăle , batem spumă tare din albușuri , amestecăm gălbenușurile cu
cremă de cașcaval , eritrit , esență de vanilie , apoi cu făina .
Amestecăm ușor aluatul cu spuma . Tapetăm o formă de tort cu hârtie de copt
, o presărăm cu făină și turnăm aluatul în ea .
Așezăm forma de tort într-o altă tavă , pe care o umplem până la ¾ cu apă .
Se coace 15 minute la 160 de grade , îl scoatem din tava cu apă și-l coacem
încă 15 minute .
Îl feliem după ce se răcește .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu