marți, 27 decembrie 2016

Cheesecake japonez ( fără gluten , zahăr adăugat )




          Ingrediente :

·       8 ouă
·       500 g de cremă de cașcaval de 0,3 %
·       30 g de eritrit ( aici )
·       50 g de amstec făină Szafi Fitt pentru prăjituri + aprox. 10-15 g în forma pentru tort ( aici )
·       2 lingurițe de esență de vanilie ( aici )


Mod de preparare :




Împărțim ouăle , batem spumă tare din albușuri , amestecăm gălbenușurile cu cremă de cașcaval , eritrit , esență de vanilie , apoi cu făina .

Amestecăm ușor aluatul cu spuma . Tapetăm o formă de tort cu hârtie de copt , o presărăm cu făină și turnăm aluatul în ea .

Așezăm forma de tort într-o altă tavă , pe care o umplem până la ¾ cu apă .

Se coace 15 minute la 160 de grade , îl scoatem din tava cu apă și-l coacem încă 15 minute .


Îl feliem după ce se răcește .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu