vineri, 30 decembrie 2016
Cornuri vegane ( fără gluten , lapte , ouă , soia , drojdie , cu puține grăsimi )
Ingrediente
:
·
150
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
( aici )
·
50
g de amestec făină Szafi Free pentru găluște ( aici
)
·
1
g de bicarbonat de sodiu ( aici
)
·
20
g de cremă de cocos ( aici
)
·
30
g de zeamă de lămâie
·
200
g de apă la temperatura camerei
·
+
2 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă pentru frământare
și întindere aluat
Ungere :
·
5
g de paste de tomate amestecată cu 10 g de apă
Mod de preparare :
Ingredientele
uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate
împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Pe o
suprafață presărată cu făină frământăm aluatul și-l întindem într-un cerc cu
diametrul de 36 cm .
Tăiem cercul
în 12 felii și le rulăm formând cornuri din ele .
Le așezăm pe
o tavă tapetată cu hârtie de copt și le ungem cu pasta de tomate amestecată cu
apă .
Coacere :
Se coc 38 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Lăsăm să se răcească .
Valoarea nutrițională
pe bucată :
Valoare energetică : 59,4
kcal
Proteine : 1,6 g
Lipide : 0,6 g
Carbohidrați : 10,4 g
Valoarea nutrițională
( pe 100 g ) :
Valoare energetică : 196,8
kcal
Proteine : 5,4 g
Lipide : 2 g
Carbohidrați : 34,4 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu