joi, 8 decembrie 2016
Hamburger Szafi Free vegan ( fără gluten , lapte , ouă , soia , drojdie )
Ingrediente
chiflă hamburger ( 3 bucăți ) :
·
140
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
( aici )
·
2
g de sare himalaya ( aici
)
·
20
g de oțet de mere ( sau zeamă de lămâie )
·
170
g de apă călduță
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se
vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
După 5 minute de odihnă .
Frământăm aluatul , îl împărțim în 3
bucăți egale , apoi întindem din ele câte un cerc cu
diametrul de 10 cm .
Așezăm chiflele într-o tavă tapetată
cu hârtie de copt , le ungem cu paste de tomate diluată cu puțină apă , sau cu
ketchup ( aici
) , apoi le presărăm cu semințe de susan .
Coacere :
Se coc 22 minute în cuptorul
preîncălzit la 220 de grade . ( În ultimele minute le ungem cu ulei de nucă de
cocos . )
După ce se răcesc puțin le tăiem în
două .
Le umplem după gust .
Poftă bună !!! J
Valoarea nutrițională
pe bucată ( fără susan ) :
Valoare energetică : 184,5
kcal
Proteine : 4,5 g
Lipide : 0,8 g
Carbohidrați : 29,4 g
Hamburger Szafi Fitt paleo-light
, cu conțint redus de
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu