joi, 8 decembrie 2016

Hamburger Szafi Free vegan ( fără gluten , lapte , ouă , soia , drojdie )





          Ingrediente chiflă hamburger ( 3 bucăți ) :

·       140 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă , pufoasă
( aici )
·       2 g de sare himalaya ( aici )
·       20 g de oțet de mere ( sau zeamă de lămâie )
·       170 g de apă călduță

Mod de preparare :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
După 5 minute de odihnă .

Frământăm aluatul , îl împărțim în 3 bucăți egale , apoi întindem din ele câte un cerc cu diametrul de 10 cm .

Așezăm chiflele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt , le ungem cu paste de tomate diluată cu puțină apă , sau cu ketchup ( aici ) , apoi le presărăm cu semințe de susan .



Coacere :

Se coc 22 minute în cuptorul preîncălzit la 220 de grade . ( În ultimele minute le ungem cu ulei de nucă de cocos . )

După ce se răcesc puțin le tăiem în două .

Le umplem după gust .

Poftă bună !!! J


Valoarea nutrițională pe bucată ( fără susan ) :

Valoare energetică : 184,5 kcal
Proteine : 4,5 g
Lipide : 0,8 g
Carbohidrați : 29,4 g


Hamburger Szafi Fitt paleo-light , cu conțint redus de
carbohidrați à REȚETĂ AICI



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu