luni, 5 decembrie 2016
Pogăcele Szafi Free cu jumări ( fără gluten , lapte , drojdie , porumb , cartofi , orez )
Ingrediente
( 53 de pogăcele ) :
·
250
g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă pufoasă
( aici )
( aici )
·
50
g de pastă de jumări
·
2
dl de apă călduță
·
1
gălbenuș de ouă
·
1
linguriță vârfuită de sare himalaya ( aici
)
·
Piper
și boia după gust
·
½ lingurițe
de bicarbonat de sodiu ( aici
) + zeama unei jumătăți de lămâie
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele , frământă aluatul și-l întindem pe o suprafață
presărată cu făină într-o foaie cu grosimea de un deget .
Tăiem aluatul cu o formă pentru pogăcele de 4 cm și le odihnim 40 de minute
în cuptorul preîncălzit la 80 de grade .
Se coc 25 de minute la 180 de grade .
Un pogăcel conține doar 2,9 g de
carbohidrați .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu