luni, 5 decembrie 2016

Pogăcele Szafi Free cu jumări ( fără gluten , lapte , drojdie , porumb , cartofi , orez )





          Ingrediente ( 53 de pogăcele ) :

·       250 g de amestec făină Szafi Free pentru pâine albă pufoasă
( aici )
·       50 g de pastă de jumări
·       2 dl de apă călduță
·       1 gălbenuș de ouă
·       1 linguriță vârfuită de sare himalaya ( aici )
·       Piper și boia după gust
·       ½ lingurițe de bicarbonat de sodiu ( aici ) + zeama unei jumătăți de lămâie

Mod de preparare :

Amestecăm ingredientele , frământă aluatul și-l întindem pe o suprafață presărată cu făină într-o foaie cu grosimea de un deget .

Tăiem aluatul cu o formă pentru pogăcele de 4 cm și le odihnim 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 80 de grade .

Se coc 25 de minute la 180 de grade .


Un pogăcel conține doar 2,9  g de carbohidrați .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu