miercuri, 28 decembrie 2016

Sărățele cu cașcaval ( paleo , cu conținut redus de carbohidrați )





          Ingrediente :

·       80 g de amestec făină Szafi Fitt pentru reducerea carbohidraților
( aici )
·       50 g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici )
·       1 linguriță de sare himalaya ( aici )
·       2 ouă
·       2 albușuri de ouă
·       25 g de ulei de nucă de cocos ( aici )
·       160 g de apă
·       1 lingură de cașcaval Cheddar răzuit
·       1 linguriță de semințe de susan ( aici )


Mod de preparare :

Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună . 

Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .


Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , întindem aluatul într-o foaie de 28 x 32 cm .

O ungem cu gălbenuș de ouă și o presărăm cu cașcaval .

Împăturim foaia în două și o apăsăm puțin să se lipească .

O tăiem în 26 de fâșii , le răsucim , le ungem cu gălbenuș de ouă și le presărăm cu susan .


Coacere :

Se coc 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 18 minute la 180 de grade .

În cuptorul cu convecție se coc 25 de minute la 180 de grade .


Valoarea nutrițională ( pe bucată ) :

Valoare energetică : 24,6 kcal
Proteine : 1,3 g
Lipide : 1,8 g
Carbohidrați : 1 g




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu