miercuri, 28 decembrie 2016
Sărățele cu cașcaval ( paleo , cu conținut redus de carbohidrați )
Ingrediente
:
·
50
g de amestec făină Szafi Fitt pentru copt ( aici
)
·
1
linguriță de sare himalaya ( aici
)
·
2
ouă
·
2
albușuri de ouă
·
25
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
160
g de apă
·
1
lingură de cașcaval Cheddar răzuit
·
1
linguriță de semințe de susan ( aici
)
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în boluri separate
, apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm
aluatul 5 minute la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , întindem aluatul
într-o foaie de 28 x 32 cm .
O ungem cu gălbenuș de ouă și o presărăm cu cașcaval .
Împăturim foaia în două și o apăsăm puțin să se lipească .
O tăiem în 26 de fâșii , le răsucim , le ungem cu gălbenuș de ouă și le
presărăm cu susan .
Coacere :
Se coc 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 18
minute la 180 de grade .
În cuptorul cu convecție se coc 25 de minute la 180 de grade .
Valoarea nutrițională ( pe bucată ) :
Valoare energetică : 24,6 kcal
Proteine : 1,3 g
Lipide : 1,8 g
Carbohidrați : 1 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu