vineri, 17 februarie 2017
Profiterol Szafi Fitt ( fără gluten , lapte , drojdie )
Ingrediente
( 15 bucăți ) :
Aluat :
·
90
g de mixt Szafi Fitt pentru gogoși dietetici ( aici
)
·
60
g de ulei de nucă de cocos ( aici
)
·
90
g de apă
·
3
ouă de mărimea M
·
1
praf de sare himalaya ( aici
)
Cremă :
·
1
pachet de praf de budincă cu vanilie ( aici
)
·
300
ml de lapte de cocos
·
2
gălbenușuri de ouă ( poate fi înlocuit cu 2 linguri de cremă de brânză )
Sos ( poate fi budincă de ciocolată ( aici
) ) :
·
200
ml de apă
·
1
lingură de ulei de nucă de cocos
·
30
g de cacao pudră ( aici
)
·
20
g de eritrit pudră ( aici
)
·
30
g de lapte praf de cocos ( aici
)
·
1
lingură de făină de ovăz ( aici
)
Mod de preparare :
Fierbem apa cu uleiul de nucă de cocos și sarea , închidem focul și
amestecăm apa cu mixtul pentru gogoși .
Lăsăm aluatul să se răcească , apoi adăugăm ouăle UNU CÂTE
UNU , și le amestecăm cu mixerul .
UNU , și le amestecăm cu mixerul .
Le amestecăm până aluatul va fi cremos ( aproximativ 2 minute la rotație
mare ) .
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt , formăm din aluat bilițe ( 15 bucăți )
, cu ajutorul unui poș de ornare .
Punem în cuptorul cu convecție preîncălzit la 180 de grade un bol cu 2 dl
de apă , se coc 15 minute , apoi încă 10 minute cu ușa cuptorului puțin
deschisă .
Amestecăm laptele de cocos cu gălbenușuri și cu praful de budincă , apoi le
fierbem și o lăsăm să se răcească . Facem o gaură în mijlocul aluatului și-l
umplem cu cremă .
Pentru sos : amestecăm apa cu uleiul de cocos și le fierbem , amestecăm
ingredientele uscate , apoi le lucrăm împreună cu un tel . Le fierbem 1-2
minute și-l lăsăm să se răcească .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu