joi, 27 aprilie 2017
Brioșe paleo cu cacao , fără gluten , lapte , cu conținut redus decarbohidrați ( fără adaos de zahăr , fără soia )
Ingrediente aluat ( 8 bucăți )
:
·
100
g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu
conținut redus de carbohidrați ( aici )
·
20
g de eritrit cu vanilie
·
20 g de zeamă de lămâie
·
4
ouă de mărimea M
·
60
g de apă la temperatura camerei
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele uscate .
Într-un bol separat , amestecăm ouăle cu ulei , zeamă de lămâie .
Turnăm peste ingredientele uscate și le lucrăm împreună .
Turnăm aluatul în forme de brioșe din silicon , suflate cu ulei .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Le scoatem din cuptor , așteptăm câteva minute și le scoatem și din forme .
Valoarea nutrițională :
|
1 bucată ( 53 g )
|
|
Valoare energetică* :
|
109 kcal – din care fibre : 10 kcal
|
|
Lipide :
|
3,4 g
|
|
Carbohidrați :
|
6,9 g
|
|
Fibre :
|
5,1 g
|
|
Proteine :
|
5,2 g
|
|
Sare :
|
0,3 g
|
Brioșe umplute :
1. Cu
nucă de cocos
·
5
g de îndulcitor de 4 ori mai dulce ( aici )
·
120
g de lapte
Preparăm crema după instrucțiunile de pe spatele ambalajului .
Punem în fiecare formă pentru brioșe câte o lingură de cremă , apoi o
acoperim cu o lingură de aluat .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
2. Cu
mere și scorțișoară
Curățăm 2 mere verzi și le răzuim .
Le călim 8 minute .
Le turnăm într-o strecurătoare până preparăm aluatul .
Înainte să o punem în forma de brioșe , stoarcem zeama din ea și-l
amestecăm cu 1 g de scorțișoară .
Punem în fiecare formă pentru brioșe câte o lingură de mere , apoi o
acoperim cu o lingură de aluat .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
Poate
fi umplută după gust cu : fructe , ciocolată etc .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu