marți, 4 aprilie 2017
Pogăcele Szafi Free cu pizza și leurdă ( fără gluten , lapte , drojdie , soia )
Ingrediente
:
·
100
g de amestec făină Szafi Free expres ( aici
)
·
50
g de amestec făină Szafi Free pentru pizza ( aici
)
·
20
g de zeamă de lămâie
·
30
g de pastă de tomate ( plus pentru ungere )
·
25
g de cașcaval sau cașcaval vegan răzuit ( plus pentru presărare )
·
120
g de apă la temperatura camerei
·
10
g de leurdă
·
Un
pic de sare himalaya ( aici
)
Mod de preparare :
Amestecăm făinile , cașcavalul și leurda tocată , apoi adăugăm
ingredientele lichide și frământăm aluatul .
Îl lăsăm 5 minute la odihnă , apoi pe o suprafață presărată cu făină
întindem aluatul într-o foaie cu grosimea de 1 cm și tăiem din ea pogăcele .
Ungem pogăcelele cu pastă de tomate și le presărăm cu cașcaval . Le așezăm
pe o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Se coc 10 minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 10
minute la 180 de grade .
Am folosit cașcaval afumat , care dă un gust foarte bun ! Cu formă pentru
pogăcele cu diametrul de 4,5 cm , mi-au ieșit 16 bucăți .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu