marți, 16 mai 2017
Biscuiți crocanți din quinoa , fără gluten ( fără lapte , ouă , soia , zahăr adăugat , cu puține grăsimi)
Ingrediente
( 10 bucăți ) :
·
145
g de bază pentru terci de quinoa ( aici
)
·
Îndulcitor
după dietă , adecvat pentru aproximativ 50-60 g de zahăr
·
140
g de apă
·
După
gust : ciocolată / fructe uscate / semințe
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele , lăsăm aluatul puțin la odihnă .
Cu mâinile umede , formăm găluște , apoi biscuiți cu diametrul de 5 cm .
Coacere :
Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade ( dacă vrem
biscuiți moi , este de ajuns ) .
Dacă vrem biscuiți crocanți , se coc încă 20 de minute la 220 de
grade .
grade .
O bucată conține doare : 57,4 calorii , 8 g de CH și 1,6 g de lipide
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu