marți, 16 mai 2017
Gogoașă paleo , fără gluten , cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte , zahăr adăugat , soia )
Ingrediente
( 7 bucăți ) :
·
120
g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu
conținut redus de carbohidrați ( aici )
·
30
g de eritrit ( aici
)
·
8 g de coajă de lămâie
·
20 g de zeamă de lămâie
·
1
ouă de mărimea M
·
2
gălbenușuri de ouă
·
70
g de apă
·
2
g de esență de vanilie ( aici
)
·
+
8 g de amestec făină pentru frământare aluat
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca
în boluri separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 15 minute
la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină frământăm aluatul și-l întindem , astfel
încât aluatul să fie gros .
Tăiem din aluat , cu ajutorul unei forme pentru gogoși cu diametrul de 8 cm
, 7 gogoși .
Încingem ulei de nucă de cocos și prăjim în ea gogoșile , câte 2 minute pe
ambele părți .
O gogoașă este aproximativ 48 g .
Valoarea nutrițională
pe bucată :
Valoare energetică : 107
kcal – cu fibre
Proteine : 3,4 g
Lipide : 4,8 g
Carbohidrați : 9 g
Valoarea nutrițională
pe 100 g :
Valoare energetică :
222 kcal – cu fibre
Proteine : 7,1 g
Lipide : 10,1 g
Carbohidrați : 18,8 g
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu