marți, 9 mai 2017
Pită Szafi Fitt , paleo , fără gluten , fără drojdie , cu conținut redus de carbohidrați ( fără lapte , soia )
Ingrediente
( 2 bucăți , 220 g ) :
·
110
g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii , fără gluten și cu
conținut redus de carbohidrați ( aici )
·
2 ouă de mărimea M
·
15 g de zeamă de lămâie
·
40
g de apă călduță
·
+ 5
g de amestec făină Szafi Fitt pentru pâine și patiserii pentru frământare aluat
( ungere : 5 g de ouă )
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele lichide cu sarea , adăugăm făina și frământăm
aluatul . Aluatul va fi moale , dar după odihnă va fi bună .
Îl lăsăm 10 minute la odihnă .
Între timp pornim cuptorul la 200 de grade , tapetăm o tavă cu hârtie de
copt .
Frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină și-l împărțim în 2
bucăți .
Întindem din ele câte un cerc cu diametrul de 14 cm .
Le așezăm pe tavă .
Coacere :
Se coc 25 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Când scoatem din cuptor va fi puțin tare , dar se înmoaie .
Lăsăm să se răcească .
Pentru cei care sunt la dietă ,
recomand o pită , umplută după gust !
Valoarea nutrițională :
|
Pe bucată ( 110 g )
|
|
Valoare energetică :
|
254 kcal ( fără fibre : 219 kcal )
|
|
Lipide :
|
6,4 g
|
|
Carbohidrați :
|
28,6 g
|
|
Fibre :
|
17,5 g
|
|
Proteine :
|
11,8 g
|
|
Sare :
|
1 g
|
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu