marți, 15 august 2017
Chiflă Szafi Reform, cu proteine, cu conținut redus de carbohidrați, cu puține grăsimi ( paleo, fără gluten, gălbenuș de ouă, lapte, drojdie )
Ingrediente:
·
100
g de amestec făină Szafi Reform pentru pâine și patiserii fără gluten, cu
conținut redus de carbohidrați ( aici )
·
10
g de oțet de mere
·
3
albușuri de ouă ( 102 g )
·
50
g de apă
·
+ 6
g de amestec făină Szafi Reform pentru pâine și patiserii pentru frământare
aluat
Ungere:
Mod de preparare:
Amestecăm ingredientele (în afară de făină) cu un tel, apoi adăugăm făina
și lucrăm aluatul.
Aluatul va fi puțin moale, dar după 10 minute de odihnă va fi potrivit.
Între timp tapetăm tavă cu hârtie de
copt și preîncălzim cuptorul la 200 de grade.
Pe o suprafață presărată cu făină frământăm alutul.
Îl împărțim în 3 bucăți egale și formăm din ele chifle cu diametrul de 9
cm.
Le așezăm pe tava tapetată (la distnțe mari) și le ungem cu ulei de nucă de
cocos.
Coacere:
Se coc 40 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade.
Lăsăm să se răcească.
Valoarea nutrițională :
|
1 bucată ( 64 g )
|
|
Valoare energetică :
|
128 kcal
|
|
Lipide :
|
1,1 g
|
|
Carbohidrați :
|
17,4 g
|
|
Fibre :
|
10,8 g
|
|
Proteine :
|
6,7 g
|
|
Sare :
|
2,5 g
|
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu